Színpad

Layher mobil színpad

Layher mobil színpad – Sport, Kultúra, Természet, Show

A Layher mobil színpad rendszer kiváló megoldás a legkisebb rendezvényektől a legnagyobb koncertekig. Legyen szó akár városi rendezvényről, rock koncertről, sportversenyről vagy színházi előadásról, a Layher mobil színpad kínálata mindig garantálja a biztonságos és sikeres fellépést.

Köszönhetően a flexibilis rendszernek és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher mobil színpad nagyon rövid idő alatt építhető, illetve bontható. A Layher mobil színpad évtizedek óta nyújt komfortos és biztonságot sugárzó megoldást a rendezvényeken.

színpadAz alumínium keretű és rétegelt falemez felületű járólapok nem igényelnek szögelést, méregetést, párnafákat, csak egyszerűen be kell helyezni a kész Allround állványzatba és azonnal használható.

Könnyen használhatóságának és kis tömegének köszönhetően mind a szállítása, mind a tárolása kiemelkedően gazdaságosnak bizonyult.

A Layher mobil színpad egyszerű kialakítása egyáltalán nem mondható mellékes tényezőnek, hiszen egy kiváló rendezvény alappillére a jó technikai háttér.

Mobil színpad rendszerA már bizonyított Layher Allround állványrendszer biztosítja a magas teherbírást, a Layher által fejlesztett alumínium/fa járólapok és kiegészítők pedig kompromisszummentes minőséget és megjelenést nyújtanak.

Ajánlatkérés