Rendezvénytechnika

Sport, Kultúra, Természet, Show

Miért érdemes a Layher színpadokat és lelátókat választani?

Akár rock koncert, akár sportverseny vagy színházi előadás, a Layher lelátói és színpadjai mindig garantálják a biztonságos és sikeres rendezvényt! Köszönhetően a flexibilis rendszernek és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher színpadok és lelátók nagyon rövid idő alatt építhetőek, illetve bonthatóak.

A Layher színpadok és lelátók évtizedek óta nyújtanak komfortos és biztonságot sugárzó megoldást a rendezvényeken.

Az alumínium keretű és rétegelt falemez felületű járólapok nem igényelnek szögelést, méregetést, párnafákat, csak egyszerűen be kell helyezni a kész Allround állványzatba és azonnal használhatók.

Színpad

A Layher mobil színpad rendszer kiváló megoldás a legkisebb rendezvényektől a legnagyobb koncertekig. Akár városi rendezvény, rock koncert, sportverseny vagy színházi előadás a Layher mobil színpad kínálata mindig garantálja a biztonságos és sikeres fellépést!

Köszönhetően a flexibilis rendszernek, és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher mobil színpad nagyon rövid idő alatt építhető, illetve bontható. A Layher mobil színpad évtizedek óta nyújt komfortos és biztonságot sugárzó megoldást a rendezvényeken. Az alumínium keretű és rétegelt falemez felületű járólapok nem igényelnek szögelést, méregetést, párnafákat, csak egyszerűen be kell helyezni a kész Allround állványzatba és azonnal használható.

Könnyen használhatóságának és kis tömegének köszönhetően mind a szállítása, mind a tárolása kiemelkedően gazdaságosnak bizonyult. A Layher mobil színpad egyszerű kialakítása egyáltalán nem mondható mellékes tényezőnek, hiszen egy kiváló rendezvény alappillére a jó technikai háttér. A már bizonyított Layher Allround állványrendszer biztosítja a magas teherbírást, a Layher által fejlesztett alumínium és fa járólapok, kiegészítők pedig kompromisszummentes minőséget és megjelenést nyújtanak.

Lelátó

A Layher lelátó tetszőleges kialakítási lehetőségeinek köszönhetően kiváló megoldást biztosít a kulturált szórakozásra vágyóknak: szabadtéri és zárt rendezvényeken egyaránt alkalmazható, gazdaságosan szállítható és tárolható. A Layher színvonalas nézőtér rendszere alkalmankénti és végleges megoldásként is tökéletes, a könnyedén variálható szerkezet segítségével.

A kínálatunkban szereplő összes lelátó könnyedén felépíthető és bővíthető, így biztosítja a kulturált szórakozás lehetőségét a tömegek számára. A helyszínen való összeszerelés pedig a szerkezetkész részegységek segítségével oldható meg.

A minőségi vázszerkezetnek köszönhetően a lelátó nagyon tartós, kiváló teherbírású, ennek ellenére mégis kis súlyú lesz. A Layher lelátó rendszer készülhet állóhelyekkel, padokkal, székekkel. A rendszer képes minden napjainkban elvárható igény kielégítésére, úgymint akadálymentesített lelátók, rámpák, menekülési útvonalak. A Layher a lelátó rendszer kifejlesztésénél is a gyors építhetőséget és a maximális testre szabhatóságot tartotta szem előtt. Komfort mindenek felett, határtalan méretek és felszereltség, kompromisszummentes minőség: a Layher lelátók mindig kitűnő rálátást biztosítanak az előadásra.

FOH torony

A Layher FOH torony rendszere biztosítja a homlokzatok tökéletes hozzáférhetőségét és szabad, kényelmes mozgást nyújt a technikusok számára egy-egy rendezvény ideje alatt, így jobban koncentrálhatnak az esemény tökéletes koordinálására. Ahhoz, hogy teljesen kielégítsük az igényeket, 12-féle komplett FOH torony fajtával állunk vevőink rendelkezésére.

Az FOH tornyoknak és az Allround állványrendszernek köszönhetően számtalan lehetőség áll a használóik rendelkezésére. Legyen szó 2-3 fülkés változatról, az FOH tornyok tetővel vagy anélkül is felépíthetőek, és ezáltal több lehetőséget biztosítanak az rendezvény szervezőinek.

  • Könnyű és gyors összeszerelés a megfelelő anyagfelhasználás mellett.
  • Elegáns és praktikus kialakítás.
  • Maximum három emeletes kialakítás lehetséges, zavaró plusz elemek nélkül.
  • Teljes elkerítés Keder ponyvákkal.
  • Nagyon kevés speciális elem szükséges a felépítéséhez.