Kaliforniában a nagy népsűrűség miatt a vízellátás mindig is nagyon fontos téma volt. Ahhoz, hogy a San Franciscó közelében lévő East Bay régió 1,4 millió lakosának zavartalan legyen a vízellátása a 153 km hosszú Mokelumne vízvezetéket folyamatosan karban kell tartani.

kalifornia-630x493Egy vezetékszakasz karbantartásához elengedhetetlenek a homokfúvó, hegesztő és a festő munkálatok, amik megkívánják a szél és por mentes, zajtól védett környezetet. Erre is hatékony megoldást nyújt a Layher termékprogram:

A két mozgatható Layher Protect rendszer kombinálva a Kazettás tetővel nem csak a technikai követelményeknek mint pl. a szél és a nap elleni védelem –felel meg, hanem az állványépítők a szerkezet áthelyezésénél megspórolhatják annak szétszedését és újra összeépítését. Egy komplett szakasz átépítése így mindössze egy hetet vesz igénybe.

Előnyök:

  • Gyorsan átépíthető, két körülbelül 26 méter hosszú ideiglenes zaj-, por- és szélvédő burkolat, egy a homokfújó munkálatoknak és egy pedig a hegesztő- és festőmunkálatoknak.
  • Az építési terület védelme: A Layher kazettás tető acél és polikarbonát elemei, valamint az oldalsó Protect burkolat kazettái biztosítják a tökéletes nappali munkakörülményeket, valamint a felülettisztításhoz szükséges negatív nyomás elérését.
  • Az alszerkezetként használt Layher Allround elemek átfogó elemválasztéka biztosítja az optimális illeszkedést szélességben és magasságban egyaránt. A munkavédelem érdekében a belső konzolok
    csökkentik a rést a vízvezetékek és az állvány között, a különböző hosszúságú oszlopok pedig biztosítják a szintkiegyenlítést az egyenetlen felületeken.
  • Ideális a szakaszos munkákhoz: kerekeken guruló mobil szerkezetek melyek a 100 m hosszú Layher Allround szerkezeten könnyedén mozgathatóak. Ezzel a technikával rengeteg anyagot és munkaidőt takaríthatunk meg!

kalifornia2-630x308

A Layher Protect rendszer előnyei:

Gyors.
Az egyszerű, akasztós technikának köszönhetően a kazetták szerelése rendkívül gyors és garantáltan biztonságos. A falkazetták egy mozdulattal, közvetlenül az állványra akaszthatóak.

Sokoldalú.
A Layher Protect rendszer alkalmazása olyan sokoldalú, mint a mindennapos kihívások az állványozásban. Ezáltal a befektetés ebbe a rendszerbe jelentősen gyorsabban megtérül, mint ahogy azt gondoljuk.

Innovatív.
Kevés kiegészítővel, mint például polikarbonát kazettákkal és ajtó elemekkel, könnyen tudunk lépcsőtornyokat és építési területeket körülzárni.

Szigetelt.
Más mint a hagyományos ponyva, a Layher Protekt rendszer tényleg szigeteli az építési területeket, ezáltal jelentősen csökkenti a zaj és a por okozta kellemetlenségeket. Ez egy nagy előny, ami remélhetőleg egy újabb projekt elnyeréséhez vezet!

Ajánlatkérés