A Labdarugó-Európa Bajnokság szakértő rendezvényszervezői Layher állványokból építették meg a szurkolói zónákat Párizsban, Marseille-ben, Bordeaux-ban és Lens-ben. A 15. kontinenstornát 1960 és 1984 újra Franciaországban rendezik meg, a helyiek és a rajongók nagy örömére.


A szervezők több mint 30 évnyi tapasztalatukkal olyan szerkezeteket húztak fel, amely által a rajongók hatalmas kivetítőkön követhetik mind az 51 meccset június 10. és július 11. között. Lens-ben 35 tonnás zónát állítottak fel, három bejárattal és két külön toronnyal a hangosításhoz, a színpadhoz pedig a város főteréről lehet eljutni, ahol 7500 ember is elfér. Marseille-ben 10-13 méteres tornyokkal lenyűgöző látványt nyújtanak a képernyők a Prado beach-en, amely 80 000 ember befogadására alkalmas.

euro2016p

A bordeaux-i rajongóközpont a második legnagyobb az országban: 50 000 ember nézheti a meccseket egy 160 négyzetméteres képernyőn, amelynek mérete egy röplabda pályáéval ér fel. A párizsi Champs de Mars szurkolózónáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: 20 000 négyzetméterén 92 000 ember fér el, akik egy hatalmas, 420 négyzetméteres képernyőről követhetik a játékot – ez a legnagyobb, amit valaha építettek.

A szurkolói zónák építésekor figyelembe kellett venni a négy város földrajzi adottságait és ezeknek megfelelően használták a Layher állványokat. Marseille-ben olyan szabadtéri állványszerkezetet kellett építeni, amely ellenáll a földközi-tenger felöl érkező széláramlatoknak, amelyek rendszeresen sújtják a várost. A zónák bejáratánál lévő kamerák pedig közvetlen összeköttetésben állnak a rendőrség hálózatával. A Layher szurkolói zónákban a focirajongók optimális körülmények között élvezhetik kedvenc csapataik hőstetteit.

Forrás: http://www.layher.fr/euro-2016-layher-signe-les-fan-zones-de-paris-marseille-bordeaux-et-lens/

Ajánlatkérés