Egy 1000 m2-es színpad kialakítása nem egyszerű munka. A Melbourne fesztivál kivitelezői azonban nem adták fel a reményt, amikor a Yarra folyó partján kellett egy ekkora volumenű projektet véghez vinniük.melbourne-festival-hub-deck2

A struktúrát az Layher Allround event rendszereivel tették tökéletessé. A színpad melletti feljárót lépcsőkorlátokkal egészítették ki, hogy a gyerekek is biztonságosan tudjanak közlekedni. A maradandó élmény biztosítása érdekében egy hatalmas képernyővel egészítették ki a színpad részt.

A színpad megközelítése is egyszerű, számtalan lépcsővel lehet feljutni a kialakított pódiumra. Természetesen gondoltak a kerekes székes fesztiválozókra is, ők hátulról tudják megközelíteni a helyszínt. A kialakított színpadon nem csak táncolni lehetett, ugyanis magába foglalt több bárt, étkezési lehetőséget és egy előadói sarkot is.

Melbourne Festival 2014

Rob Irwin, a kivitelező cég menedzsere azt nyilatkozta, hogy nem tudta elképzelni, hogy a 32mx40m-es területet szinte pillanatok alatt be lehet építeni a Layher színpadi járólapokkal. Ez ismét bebizonyította, hogy a Layher rendszerei bármire képesek.

Ajánlatkérés