Az ír vállalkozók mostantól a Layher termékek minden előnyét élvezhetik, ugyanis a Layher megnyitotta kapuit az országban. A Layher Írország Meath megyében rendezte be telephelyét, hogy rögtön elérhetőek legyenek a Layher állványok az építkezésektől kezdve az ipari karbantartásokon át egészen a rendezvényszervezés területéig.

A Layher Ltd. leányvállalata Dél- és Észak-Írországban is működik. John Carolan irányítása alatt a Layher nemcsak állványok és védőberendezések sorozatát kínálja, de oktatásokat is tartanak, hogy minden jelenlegi és leendő ügyfél megismerje a Layher termékek előnyeit.
layher_írország„Bár a moduláris állványok használatának bevett gyakorlata van Írországban, reményeink szerint a Layher eszközeinek bevonásával olyan kínálattal tudunk szolgálni, amivel túlszárnyaljuk a konkurens cégeket” – mondta John Carolan. „A mi termékeink kevesebb elemből állnak, gyorsabban és könnyebben lehet dolgozni velük, így mind a munkaerőn, mind a szállításon, mind a karbantartáson is spórolhatunk.”
Mint azt hozzátette, most már a teljes Layher kínálat elérhető Írországban: az Allround, a Blitz, a Keder XL ideiglenes tetők, lépcsőtornyok, valamint a különböző balesetvédelmi szerkezetek. „Példának okáért az Allround Bridge-rendszert teljes mértékben hozzá lehet igazítani a speciális megoldást igénylő építkezési területekhez” – folytatta Carolan.
A Layher Írország telephelye nemcsak egy raktárt jelent, hanem technikai és helyszíni tanácsadást is biztosít ügyfeleinek. „A Layher részben ennek is köszönheti reputációját, így egyértelmű volt, hogy Írországban is elsődleges szempontunk lesz az ügyfelek támogatása” – mondta Sean Pike, a Layher Ltd. vezérigazgatója.

Forrás: http://www.constructionnational.co.uk/news-menu/3024-new-depot-signals-layher-scaffolding-commitment-in-ireland

 

 

 

Ajánlatkérés