A híres winchesteri katedrális már benne van a korban: a templom ablakaira és a falazatára ráférne egy tisztítás, a tető és a kórusnak szánt pódium pedig javításra szorul. Mindehhez biztonságos és jól megközelíthető munkaterületre van szükség, valamint egy ideiglenes tetőre.winchesteri_katedralis

Az utóbbinak az lenne a célja, hogy megvédje a látogatókat az időjárási viszontagságoktól és a katedrális folyamatos nyitva tartását biztosítsa a munkálatok alatt. A Layher mindig „több lehetőséget” szolgáltat a partnerei számára, és a winchesteri katedrális esetében sincs másképp.

Az Allround munka, – és támaszállványok strukturált váza nemcsak ellenáll a szeszélyes angliai időjárásnak, hanem emellett magába foglal egy lépcsőrendszert is, ami könnyebb hozzáférést biztosít az egyes részekhez. A Keder tető XL éppen olyan hatékonysággal bír, amire egy ilyen meredek, 60°-os dőlésszögű székesegyháznak szüksége van: a szerkezetet a földön, egy hordóhoz hasonlóan szerelték össze. A nagyfokú illeszkedési pontosság segít abban, hogy a tetőt az Allround tartószerkezettel egyetlen nap alatt összeszereljék mindössze egy daru használatával.

A Keder tető XL előnyei a használója számára:

  • A tető akár 40 m-es fesztávig alkalmazható
  • Magas hóteherbírás (kb. 1kN/m2), közepes fesztáv esetén
  • Gyorsabb és egyszerűbb módon illeszthetőek hozzá a Keder ponyvák
  • Az összes Layher rendszerrel kompatibilis
  • Anyag – és teherbírási táblázatok könnyítik meg a tervezést
  • Többféle tető is kialakítható belőle
Ajánlatkérés