site-seeing-69

A jagsthauseni Götzenburg kastélyban rendezett fesztivál a Layher Ltd. egyik legérdekesebb idei projektjét jelentette: a rendezvényhez szükséges lelátót az Event rendszer által tudták a szabálytalan udvarhoz igazítani.

A Kastélyfesztivált az 1950-es évek óta rendezik meg Jagsthausenben. A Götz von Berlichingen után Götzenburgnak nevezett kastély udvarában ilyenkor különböző színpadi előadásokat, például koncerteket, musicaleket vagy színházi produkciókat lehet megtekinteni – az ehhez szükséges, 882 ülőhelyes lelátót pedig Layher állványokból építettek fel. Az ideiglenes szerkezet felállítását több tényező is nehezítette: az épület geometriája és topográfiája, a lejtős talaj és ferde kastélyfalak mind olyan kihívást jelentett, amelyre a Layher Event rendszer volt a megoldás. Az EV 75-ös ülőlelátó alszerkezetét a moduláris Layher Allround állványzattal sikerült a talajhoz igazítani, amelyek a – Layhernél már megszokott módon – az integrált rendszer minden más elemével kompatibilisek. Ennek köszönhetően bármilyen feladat elvégzésére alkalmasak: a lelátó esetében a rendezői páholy, valamint a lépcsők építése is gyorsan és könnyen ment.

Layher Event Rendszer – Előnyök az Ön számára:

• Színpadok minden rendezvényhez
Legyen szó színházi produkcióról, fesztiválról, koncertről, sportrendezvényről vagy rajongói zónáról – a Layher Event Rendszer nem ismer korlátokat.

• Személyre szabott termékek
Minden elvárást teljesítünk. Termékeink a lehető legjobb minőséget biztosítják, amelyek méreteit, szerkezeteit és más tulajdonságait is az Ön igényeihez igazítunk.

• Megtérülő befektetés
A Layher Allround állványok – melyek az Event Rendszer alapját képezik – akár 30 éven át tartósak maradnak, így a befektetés teljes mértékben megtérül.

• Elérhető az egész világon
Leányvállalataink szerte a világon megtalálhatók, így raktárainkból gyakorlatilag bárhová elszállíthatóak termékeink 2-4 hét alatt.

Ajánlatkérés