Svédország immáron 14. éve rendezi meg júniusban a Göteborgsvarvet nevű futófesztivált, amely a világ egyik legnagyobb fél maratoni futóversenye. Az esemény Göteborgban A Layher minden évben támogatja a sportolókat, és természetesen a verseny lebonyolításához szükséges állványokat is biztosítja a rendezők számára.

sweden_marathon


Elképesztő mennyiségű ember tódul ilyenkor a futópálya mellé, ugyanis az előző évben 200 ezren voltak kíváncsiak arra, hogy vajon a 70 ezer futóból ki lesz egy-egy szám győztese. Többféle kategóriában lehet versenyezni, van kifejezetten gyerekeknek szánt, a fogyatékossággal élők is részt vehetnek a megmérettetésben, és természetesen a felnőttek is több vetélkedhetnek. Azért, hogy a verseny körülményei tökéletesek legyenek, a lebonyolításban több mint 4000 ezer önkéntes vesz részt.

A Layher különleges kialakítású gyalogoshidakat tervezett a tavalyi versenyre, amelyen keresztül a nézők az egyik oldalról a másik oldalra juthattak anélkül, hogy megzavarták volna a futókat. Az állványrendszerek a könnyebb, Lightweight állványelemekből építették fel, amelyek súlycsökkentést biztosítanak nagyobb teherbírás mellett.

„Átlós merevítők hihetetlenül hasznosak és a híd konstrukciója erős volt és elegáns ” − mondja a svéd Layher képviselője.

Ajánlatkérés