Mozgatható védelem – Layher Protect

kalifornia

Kaliforniában a nagy népsűrűség miatt a vízellátás mindig is nagyon fontos téma volt. Ahhoz, hogy a San Francisco közelében lévő East Bay régió 1,4 millió lakosának zavartalan legyen a vízellátása a 153 km hosszú Mokelumne vízvezetéket folyamatosan karban kell tartani.

Egy vezetékszakasz karbantartásához elengedhetetlenek a homokfúvó, hegesztő és a festő munkálatok, amik megkívánják a szél és por mentes, zajtól védett környezetet. Erre is hatékony megoldást nyújt a Layher termékprogram.

A két mozgatható Layher Protect rendszer kombinálva a Kazettás tetővel nemcsak a technikai követelményeknek, mint például a szél- és a nap elleni védelemnek felel meg, hanem az állványépítők a szerkezet áthelyezésénél megspórolhatják annak szétszedését és újra felállítását. Egy komplett szakasz átépítése így mindössze egy hetet vesz igénybe.

Főbb jellemzői:

  • Gyorsan átépíthető, két körülbelül 26 méter hosszú ideiglenes zaj-, por- és szélvédő burkolat, egy a homokfújó munkálatoknak és egy pedig a hegesztő- és festőmunkálatoknak.
  • Az építési terület védelme: a Layher kazettás tető acél és polikarbonát elemei, valamint az oldalsó Protect burkolat kazettái biztosítják a tökéletes nappali munkakörülményeket, valamint a felülettisztításhoz szükséges negatív nyomás elérését.
  • Az alszerkezetként használt Layher Allround elemek átfogó elemválasztéka biztosítja az optimális illeszkedést szélességben és magasságban egyaránt. A munkavédelem érdekében a belső konzolok csökkentik a rést a vízvezetékek és az állványok között, a különböző hosszúságú oszlopok pedig biztosítják a szintkiegyenlítést az egyenetlen felületeken.
  • Ideális szakaszos munkákhoz: kerekeken guruló mobil szerkezetek, amelyek a 100 m hosszú Layher Allround szerkezeten könnyedén mozgathatóak. Ezzel a technikával rengeteg anyagot és munkaidőt takarítható meg.

 

A Layher Protect rendszer előnyei:

kalifornia2

Gyors.
Az egyszerű, akasztós technikának köszönhetően a kazetták szerelése rendkívül gyors és garantáltan biztonságos. A falkazetták egy mozdulattal, közvetlenül az állványra akaszthatóak.

Sokoldalú.
A Layher Protect rendszer alkalmazása olyan sokoldalú, mint a mindennapos kihívások az állványozásban. Ezáltal a befektetés ebbe a rendszerbe jelentősen gyorsabban megtérül, mint ahogy azt gondoljuk.

Innovatív.
Kevés kiegészítővel, mint például polikarbonát kazettákkal és ajtó elemekkel könnyen lehet lépcsőtornyokat és építési területeket körülzárni.

Szigetelt.
A hagyományos ponyvákkal ellentében a Layher Protect rendszer tényleg szigeteli az építési területeket, ezáltal jelentősen csökkenti a zaj és a por okozta kellemetlenségeket.

 

 

Ajánlatkérés