Létrák

Layher létrák – Minőség és stabilitás

Miért érdemes a Layher létrákat választani?

A kompromisszummentes minőség, a hihetetlen tartósság és a tökéletes kidolgozottság felel a biztonságért és a minőségi munkavégzésért, amely az ipar és a magánszféra bizonyított társává tette a Layher létra kínálatát.

Minden felhasználási területhez megvan az oda való Layher létra fa vagy alumínium alapanyagból. Válassza ki az Önnek megfelelőt!

E

Egyszerű létrák

Egy szimpla, széles létra a legbiztonságosabb és legkényelmesebb munkavégzés érdekében – magas fokú állékonysággal és bizonyított oldal stabilitással.
E

Dupla szárnyú létrák

Kültéri munkálatokhoz alkalmas. Tökéletes kidolgozással és számtalan változatban kapható, 0.45 m és 4.45 m közötti magasságra állítható. A hagyományos dupla szárú létrák magas fokú biztonságot nyújtanak: műanyag borítású acél csuklópántokkal és vízálló poliészter pántokkal készültek, amik megakadályozzák a létra túlnyitását. Talpai csúszásgátlóval borítottak.
E

Multifunkcionális létrák

A lehető legnagyobb rugalmasság eléréséhez tökéletes kidolgozással és számtalan változatban kaphatóak. 1.30 m és 9.20 m közötti magasságra állítható. Opcionálisan tolólétraként használható, de kialakítható belőle egyszerű létra, dupla szárnyú létra, vagy kihúzható dupla szárnyú létra a speciális csatlakozásoknak köszönhetően. Nagyon biztonságos a keresztbordáknak/keresztidomoknak köszönhetően. A nyomógombos zárnak köszönhetően az alumínium merevítők képtelenek maguktól kinyílni. A magasságot fokról-fokra lehet állítani manuálisan, minden változatát nagyon könnyen lehet kezelni, a gumírozott görgői pedig megakadályozzák a gyors elkopást.
E

Tető létrák

Speciális létrák professzionális használatra. A fa létrák 2.85 m és 4.81 m közötti magasságra állíthatóak, az alumínium változat pedig hosszútávon a tetőhöz rögzíthető. A Layher tető létrákat a tetőkhöz lehet rögzíteni, amely nemcsak lehetővé teszi a biztonságos építkezést, hanem a további munkálatok során is hasznát vehetjük (például parabola antenna javítás esetén).
E

Feljárók

A feljárókat fix állapotban rögzíthetjük egy-egy épület bejáratához vagy vészkijáratához. A speciális feljárók alumíniumból készülnek, a fokok barázdái biztos tartást nyújtanak. A kapaszkodó 30 mm átmérőjű, alumínium csatlakozóval ellátott, hasonlóan, mint a többi összekötő elem esetében. Megfelelő összeszereléssel minden pontot elérünk a feljáró alján és a tetején is.

Layher alumínium létra

A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a Layher alumínium létra intenzív igénybevétel mellett is megőrzi a stabilitását. A biztonságos kialakítást szolgálják a csúszásgátlóval ellátott peremezett fokok.

A modern gyártástechnológiával kialakított Layher alumínium létra felépítését könnyű szerkezet és kiemelkedő teherbírás jellemzi. Ezek azok az előnyök, amikből fakadóan a Layher alumínium létra méltán nevezhető egy új generációnak a létrák világában.

Layher létrák és feljárók

A Layher létrák erősek, torziós merevséggel rendelkeznek, amellyel minden lépésnél és mozdulatnál biztonságban van a használója.

  • A lépcsők nagy teherbírásúak, viszont egyáltalán nem nehezek.
  • Állandó merevség az innovatív kialakításnak köszönhetően.
  • Magas biztonság a háromszög forma és a barázdák jóvoltából.
  • Alumínium ötvözet.
  • Műanyag borítású csuklós csatlakozások csavaros kapcsolódással.
  • Teherbírás 150-300 kg között.
Teljes név(Kötelező)
Ajánlatkérés