LAYHER   Több lehetséges.   Az Állvány Rendszer.

[fruitful_tabs type=”vertical” width=”100%” fit=”false” id=”termek”][fruitful_tab title=”Blitz állvány” class=”termek1″]

Blitz állvány

Mindössze 6 alapelemmel és néhány korláttal a Blitz állvány logikus és biztonságos szerelési sorrenddel építhető fel, mindenféle plusz csavar használata nélkül.

Blitz állvány

01

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Allround állvány”]

Allround állvány

Az Allround állványrendszer dinamikus szerelhetőséget biztosít, annak köszönhetően, hogy az összeszereléséhez csak egy kalapácsra van szükség.

Allround állvány

02

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Tartozékok és kiegészítők”]

Tartozékok és kiegészítők

A Layher felmérte a megbízható kiegészítők iránti keresletet, és ezért egy olyan komplett rendszert kínál, melyben minden, állványozással foglalkozó szakember megtalálja a szükséges kiegészítőt.

Tartozékok és kiegészítők

03

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Tetők- és védőrendszerek”]

Tetők- és védőrendszerek

A Layher védőrendszerek az Allround, vagy a Blitz állványzatokkal kombinálva tökéletes időjárás, zaj, valamint por védelmet nyújtanak.

Tetők- és védőrendszerek

04

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”TG 60 nehézállvány”]

TG 60 nehézállvány

A Layher Allround TG 60 nehézállvány használata gyors és biztonságos, oszloponként akár 6 t terhet is képes levezetni.  Akár fektetve a talajon és állítva is összeszerelhető.

TG 60 nehézállvány

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Rendezvénytechnika”]

Rendezvénytechnika

A Layher színpadok és lelátók évtizedek óta nyújtanak komfortos és biztonságot sugárzó megoldást a rendezvényeken a flexibilis rendszernek, és a könnyen kezelhető elemeknek köszönhetően.

Rendezvénytechnika

05

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Gurulóállványok”]

Gurulóállványok

A Layher gurulóállványok széleskörű lehetőségeket kínálnak egy már beérett, a részletekig átgondolt koncepció szerint, ráadásul az intenzív igénybevétel ellenére hosszú élettartamúak, időtálló felépítéssel rendelkeznek.

Gurulóállványok

06

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Létrák”]

Létrák

A modern gyártástechnológiával kialakított Layher létrák felépítését könnyű szerkezet és kiemelkedő teherbírás jellemzi.

Létrák

07

[/fruitful_tab]

[/fruitful_tabs]

Ajánlatkérés