Híreink

Híreink

Sikersztorik és hasznos információk a Layher világából

Ipari környezetben, finomítók és vegyi/petrolkémiai üzemek állványozása során gyakori követelmény a tűzveszély kockázatának minimalizálása. Itt a fa állványelemek nem alkalmazhatók gyúlékonyságuk miatt. A Layher ezért termékek széles skáláját kínálja megoldásként, úgy mint járólapok, bokalécek acélból vagy alumíniumból, acél hézagtakarók, nehezen éghető ponyva burkolatok, Protect rendszer.

Sikerprojektünk, a Róheim-villa

A budapesti Róheim-villa rekonstrukciójának megkezdéséig fontos feladat az épület jelenlegi állapotának megóvása az időjárási viszontagságoktól. Erre a speciális igényre született meg az a kreatív Integrált Layher megoldás, amely különböző termékcsoportjaink kombinációjának tökéletes alkalmazásával oldotta meg az ingatlan védelmét.

Az épületet a Blitz és Allround rendszer elemeivel körbeállványozva egy stabil tartószerkezet lett felépítve, amelyre manzárd alakú Keder XL védőtető került. Emellett a rendkívüli szél- és hóterhek miatt az FW rendszer került beépítésre a még nagyobb teherbírás és stabilitás érdekében.

Büszkék vagyunk, hogy részt vehettünk egy ilyen érdekes és kreatív projektben, köszönjük a bizalmat partnerünknek, a Budai Műemlék Felújító Kft.-nek!

Partnereink visszajelzései fontosak számunkra! Ezért a legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően 2020 áprilisától az összes funkció elérhető magyar nyelven a LayPlan tervező szoftverben! Magyar lett a kezelőfelület, illetve ezentúl az elemkatalógus minden eleme rendelkezésre áll magyarul is. Így még gyorsabban és egyszerűbben tudja megtervezni állványzatát! Tudjon meg többet a programról az alábbi gombra kattintva.

75  éves a Layher

A 2020 számunkra egy különleges év. Nem csak a jelenlegi helyzet miatt, hanem azért is, mert ebben az évben ünnepli a vállalatunk a 75. évfordulóját!
Köszönjük Partnereinknek a töretlen bizalmat és a több éves sikeres együttműködést! Azt gondoljuk, hogy együtt sokmindent elértünk, rendkívüli projekteket valósítottunk meg.
A mi célunk az Ön sikere! Innovatív rendszereinkkel, kiváló minőségű termékeinkkel, valamint a szokásos profi és pontos kiszolgálással továbbra is azon leszünk, hogy az Ön megbízható partnere legyünk az állványozásban.

Továbbfejlesztett I-Korlát a Blitz állványrendszerhez

Az új I-Korlát most még rugalmasabb. Ügyfeleinkkel közösen fejlesztettük tovább a már ismert szerkezetet, így az új csatlakoztatási módszernek köszönhetően a jövőben bármilyen irányból össze lehet szerelni. A korábbi termékelőnyök megmaradtak, a könnyített súlyú, egy darabból álló vázszerkezet gyorsan és egyszerűen beszerelhető. A kétsoros, előre beépített oldalvédelem miatt pedig kiemelt biztonságot nyújt az építés és bontás során.

Acél bokaléc

Ipari létesítményekben fontos követelmény a tűzveszély kockázatának minimailzálása. A Layher termékpalettájában  így megtalálhatók az eredetileg fából készült elemek alumíniumból és acélból készült helyettesítői. Az Allround acél bokaléc maximális biztonságot nyújt ipari környezetben is.

Innovációs díjat kapott a FlexBeam

A korábban bemutatott új alumínium FlexBeam rendszerünk nemzetközi viszonylatban is bizonyított! Ez a nagy teherbírású, rendkívül gazdaságos Layher megoldás, francia sikerek után a nagy-britanniai szakmai közönség előtt is megkapta az “Év innovációja” díjat. Büszkék vagyunk a sikereinkre!