Biztonság és hatékonyság

Újratervezett I-Korlát, mely bármilyen irányban szerelhető

Integrált oldalvédelem a Blitz állványrendszerhez

 Az I-Korlát egy fejlett korlátrendszer, mely kétsoros korlátból áll, és a szerelést követően beépítve marad. A rendszer zuhanásbiztos építést és bontást biztosít a Blitz homlokzati állványrendszerhez és egy alternatívát nyújt a Layher Szerelőkorlát (AGS) mellett. A könnyített súlyú, egy darabból álló vázszerkezet gyorsan és biztonságosan szerelhető.
A kezdeti gyakorlati tapasztalatok alapján a szerkezetet továbbfejlesztettük az ügyfelekkel szoros együttműködésben.

Az új fajta rögzítési módszernek köszönhetően a korlát felsőbb szintre szerelése bármilyen irányból lehetséges, így akár több ember is tud egyszerre dolgozni vele. Ez jelentős rugalmasságot biztosít az építés során.

A korábbi termék előnyei megmaradtak, tehát egy fő is könnyen össze tudja szerelni, kívülről és belülről is beépíthető az állványzatba. Az I-Korlát csak a Blitz állványkeretek felszerelése előtt illeszthető be. Az állványzat későbbi helytelen átépítés nem lehetséges, ez nagyobb biztonságot nyújt a használat során.

Az új I-Korlát most még rugalmasabb. Ügyfeleinkkel közösen fejlesztettük tovább a szerkezetet, így az új csatlakoztatási módszernek köszönhetően a jövőben bármilyen irányból össze lehet szerelni. Az új tároló kaloda lehetővé teszi az I-korlát hatékony tárolását.

Új kaloda rendszer a hatékony logisztika érdekében

A gazdaságos logisztika érdekében egy új fajta tároló kalodát fejlesztettünk ki az I-Korlát számára. Így egy 125-ös tároló kalodába 20 I-Korlátot és a 21 Blitz keretet lehet be és kipakolni és mindezek együtt tárolhatók és szállíthatók.
Egy újabb kaloda csatlakoztatásával pedig már a járólapok is gond nélkül szállíthatók. Egy másik alternatívaként rácsos kalodával is lehet kombinálni a konzolok, menetes talpak és egyéb kiegészítők számára.

Ajánlatkérés