75 éves a Layher

A 2020-as évet az összes kihívásával együtt mi pozitívan értékeljük. A Layher számára ez egy különleges év. Nem csak a jelenlegi helyzet miatt, hanem azért is, mert ebben az évben a vállalatunk 75. évfordulóját ünnepeljük, amire rendkívül büszkék vagyunk. Ez a szép jubileum Önöknek köszönhető, annak, hogy nap, mint nap megtisztelnek minket a bizalmukkal, bizonyos esetekben már három ge-neráció óta.
A Layher minden munkatársa nevében – a dolgozók, menedzsment és a tulajdonosok – szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a megtisztelő bizalmukért és együttműködésükért. Egy dolog biztos, együtt sokmindent elértünk.
Mi vezérel minket? Azok az új dolgok, amelyek végigkísérik a közös munkánkat, mivel az állványozás magas műszaki tudást és kreativitást igényel. Nagyra értékeljük a közös találkozóinkat, melyek mind személyesek és előremutatóak.

A mi célunk az Ön sikere. Azt gondoljuk, hogy jó úton járunk, immár 75 éve.
Minél több lehetőséget szeretnénk biztosítani az Ön számára! Egyrészt innovatív rendszereinkkel a Layher Lightweight (könnyített súlyú) technológia keretein belül, amely nagyobb biztonságot, több ergonómiát és mindenekelőtt nagyobb jövedelmezőséget kínál Önnek. Másrészt a kiváló minőségű termékeinkkel, amelyek generációkat átívelően kombinálhatóak egymással, így kiváló védelmet nyújtunk a befektetésének. Harmadrészt a folyamatos közös eszmecserével és személyes kapcsolattal. Végül, de nem utolsó sorban pedig a magas színvonalú szolgáltatásainkkal – nagy szállítási kapacitással, hozzáértő tanácsokkal, részletes technikai dokumentációval, szakmai képzésekkel, valamint extra digitális támogatással, a Layher SIM és LayPLAN SUITE integrált szoftvermegoldásainkkal.
Folyamatosan képezzük magunkat szakmailag annak érdekében, hogy mindig megbízható partnerei legyünk az állványozásban. A közös sikereink inspirálnak minket! Még egyszer köszönjük a bizalmát és az együttműködését! A jubileum alkalmából közös nemzetközi ünnepléssel szerettük volna emlékezetessé tenni az alkalmat, de sajnos a jelenlegi helyzet miatt ennek megvalósítása nem lehetséges. Mindezek ellenére továbbra is bízunk benne, hogy ez a kivételes helyzet hamarosan véget ér. Várjuk, hogy személyesen is újra találkozhassunk Önökkel.

Ajánlatkérés