Acél bokaléc

A megoldás, amely csökkenti a tűzveszély kockázatát az ipari állványozásban

Ipari környezetben a fa anyagok használata nem engedélyezett a magas tűzveszély miatt. A Layher ezek helyett számos
kiegészítő elemet kínál alumíniumból és acélból – mint például az új acél Lightweight (könnyített súlyú) járólap
és az acél bokaléc – amelyek gazdaságosan beszerezhetők.
Az Allround acél bokaléc csökkenti a tűzveszély kockázatát – ez állandó igény az ipari létesítményekben, mint például a finomítókban és vegyi/petrolkémiai gyárakban. Ezért a fából készült alkatrészek alternatívájaként a Layher termékpalettájában megtalálhatók ezen elemek alumíniumból és acélból készült helyettesítői: úgymint az Allround acél bokaléc a kötelező háromsoros oldalvédelemhez.
A rögzítés gyors és egyszerű, az Allround ékes csatlakozásnak köszönhetően, így időtakarékos, ezáltal pedig gazdaságos az összeszerelés. Az acél bokalécek könnyen egymásra helyezhetők, így egyszerűbb a logisztika. A termék elérhető minden megszokott hosszban.
Az acél bokaléc beépítése egyszerű, az ék és az Allround oszlop közé kell elhelyezni – ez a pozíció ugyanakkor megakadályozza a bokaléc elmozdulását. Az elem kialakítása és a pontos illesztés biztosítja a praktikus sarokmegoldást – a csatlakozó lemez formája csökkenti a járólap és a bokaléc közötti rést.
Ha létrás feljárót használunk az acél bokaléc fordítva is beszerelhető, így lehetővé teszi az ajtó problémamentes felnyitását.
Ajánlatkérés