Családi ház felújítása Layher állvánnyal

Családi ház homlokzati munkáihoz a legjobb választás a Layher Blitz homlokzati állvány

Az állványzat elengedhetetlen eszköz egy épület felújításakor vagy építésekor.

Az állványzat hozzáférést biztosít a nehezen elérhető helyekhez és a kőművesektől a tetőfedőkig, valamint a homlokzati hőszigetelést végzők számára is stabil munkaszintet biztosít a munkavégzéshez.

A homlokzati állványzat lehetővé teszi, hogy egyszerre több szakember dolgozzon, jobban hozzáférhessenek, és így magasabb minőségű munkát végezhessenek rövidebb idő alatt.

Layher_Blitz_BEM projekt_2

A Layher Blitz állvány előnyei az Ön számára:

KÖNNYŰ

A Layher Blitz homlokzati állványrendszer évtizedek óta piacvezető a keretes rendszerek között. Utolérhetetlen gyorsasága és stabilitása miatt ideális választás a homlokzati munkálatokhoz.

Sokoldalú felhasználhatóságának és kidolgozott alkotóelemeinek köszönhetően mind az állványozó, mind az építőipari cégek körében vezető szerepet játszik.

GYORS

A rendszer csak hat elemből áll és néhány egyszerű mozdulattal felállítható – köszönhetően a csavarmentes technológiának. A számos elérhető kiegészítő segítségével könnyen hozzáigazítható az egyszerű vagy akár a bonyolultabb épületek homlokzataihoz, különösebb plusz munka nélkül.

A Blitz állványrendszer többféle mezőhosszúságban (0.73 – 4.14 m), tűzihorgonyzott acélból és könnyű alumíniumból is rendelkezésre áll.

BIZTONSÁGOS

A Layher a legmagasabb biztonságot nyújtja, mind az építés, mind a használat közben: szerelőkorlátok, sík és csúszásmentes járófelületek, belső korlát rögzítési lehetőségek, résmentes felületek, tesztelt zuhanásvédelem, valamint széleskörű biztonsági tartozékok:

tető zuhanás védelem, védőtetők, járdaáthidalók. Hisszük, hogy egy biztonságos állványzatról gyorsabb és jobb minőségű munka végezhető.

GAZDASÁGOS

A rendszer mindössze 6 alapelemből áll, az elemek csavarmentesen kapcsolódnak, így a Layher Blitz állványzat nagyon gyorsan építhető és bontható, amellyel nagymértékű költségmegtakarítás érhető el.

További előny, az elemek alacsony súlya, köszönhetően a Lightweight technológiának, amely a szállítási költségeket is csökkenti. A közel 30 éves élettartam pedig biztosítja a befektetés megtérülését.

SZABVÁNYOS

Az MSZ EN 12810-1 szerint minden állványelemet jelölni kell szimbólummal, vagy betűvel, melyből azonosítható a gyártó, az állvány típusa, illetve a gyártás ideje. A Layher Blitz állványzat teljesen megfelel ezen előírásoknak, melyet az ÉMI-TÜV tanúsítvány is igazol.

Valamint ezen felül rendelkezünk ISO9001 tanúsítvánnyal, illetve környezetvédelmi tanúsítványokkal is rendelkezünk, úgymint az ISO 14001, valamint az ISO 50001. Ezeken felül a Layher állványrendszerei megfelelnek az MSZ 13020 szabványnak, valamint a Magyarországon érvényes jogszabályoknak is.

MINŐSÉG = ÉRTÉK

A Layher márkanév közel 80 éve a minőség szinonimája, európai piacvezetőként jól ismerik az építőipari cégek és a munkavédelemben dolgozók is. 

A robotokkal történő, számítógép által felügyelt hegesztési eljárás biztosítja a magas minőséget és a nagy méretpontosságot. Köszönhetően a tűzihorganyzott technológiának az elemek élettartama akár a 30 évet is elérheti.

TOVÁBBI HOZZÁADOTT ÉRTÉK: TERMÉKTÁMOGATÁS

A Layherrel több lehetséges:

  • Műszaki támogatást nyújtunk, akár az Ön építkezésén
  • Azonnali rendelkezésre állás a 6 000 m2-es budaörsi, valamint a 14 000 m2-es tiszaújvárosi telephelyünkön
  • Oktatásokat szervezünk
  • Bérleti lehetőség
  • Finanszírozás
  • Állványtervező szoftvereket biztosítunk
Layher_Blitz_BEM projekt_2

Hogyan bérelhet állványt a Layher Kft-től?

Amennyiben olyan munkája van, mely során a dolgozóknak a föld felett, a magasban kell munkát végeziük, akkor valószínűleg állványzatra van szüksége. Adódhatnak olyan esetek is, amikor alkalmi munkáról van szó, vagy amikor nem szeretné vállalni az állványzat megvásárlásának költségeit. Ebben az esetben inkább válassza az állványbérlést! Itt a Layher-nél megteheti.

Ha kérdései vannak az állványbérléssel kapcsolatban vagy szkeptikus, akkor biztosítjuk, nem kell annak lennie. Igyekszünk megfelelni az Ön magas szintű elvárásainak!

A „Made in Germany” védjegy és biztosíték a minőségre!

Új vagy használt állvány eladásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! Segítünk megalapozott döntést hozni.

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Fa Kálmán
Értékesítési vezető

kalman.fa@layher.hu
+36 20 217 2753

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Kővári Miklós
Értékesítő

Budapest és Nyugat-Magyarország

miklos.kovari@layher.hu
+36 30 242 4441

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Tóth Roland
Értékesítő

Kelet-Magyarország

roland.toth@layher.hu
+36 30 346 8395

Teljes név(Kötelező)
Ajánlatkérés