Béreljen határozatlan időre homlokzati állványt a Layher Kft-től!

Új vagy használt állványt szeretne?

A Layher állványrendszer az Ön megtérülő befektetése!

Hogyan bérelhet állványt a Layher Kft-től?  

Amennyiben olyan munkája van, mely során a dolgozóknak a föld felett, a magasban kell munkát végeziük, akkor valószínűleg állványzatra van szüksége.

Adódhatnak olyan esetek is, amikor alkalmi munkáról van szó, vagy amikor nem szeretné vállalni az állványzat megvásárlásának költségeit. Ebben az esetben inkább válassza az állványbérlést! Itt a Layher-nél megteheti.

Ha kérdései vannak az állványbérléssel kapcsolatban vagy szkeptikus, akkor biztosítjuk, nem kell annak lennie.

Igyekszünk megfelelni az Ön magas szintű elvárásainak!

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Próbálja ki a Layher homlokzati állványait a készlet erejéig!

Egyéni igényekre szabva kialakítottuk a 100 és 200 m2-es csomagjainkat.
Céges és egyéni vállalkozók megkeresését várjuk.

Layher_Blitz_BEM projekt_2

A „Made in Germany” védjegy biztosítja Önt arról, hogy a bérlemény kiváló minőségű, melyet elfogadható áron megkap.

Bérleti konstrukcióban nem kell komoly összeget befektetni az új állványrendszer megvásárlásába. A korábban beszerzett magas minőségű Layher állványoktól nem kell búcsút intenie, csak kiegészítenie meglevő állványrendszerét az újonnan beszerzett, használt állványokkal.  

Milyen típusú állványok bérelhetők?

Layher Blitz

Mivel a Layher nagyon sokféle állványzatbérlési lehetőséget kínál a különböző ágazatokban jelen levő vállalatok számára, biztos lehet benne, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van. 

Akár térállványra vagy homlokzati állványra van szüksége, nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást. A könnyen szállítható és összeállítható kisebb gurulóállványoktól kezdve egészen a nagyobb, többszintes állványokig bérelhet, amelyeket épületeken, gyártóüzemekben végzett munkák során használhat. 

Ahelyett, hogy máshol keresgélne, és abban reménykedne, hogy olyan állványzatot bérel, amely könnyen használható és megfelel az összes szükséges biztonsági előírásnak, szerezze be a Layher-től. A Layher garancia a minőségre!

Blitz homlokzati állvány - a legmegfelelőbb választás!

Legyőzhetetlenül gyors és egyszerű 

Mindössze 6 alapelemből áll, amelyek néhány egyszerű mozdulattal kényelmesen összeszerelhetők. A rátűzős technika, a nagyon könnyű Lightweight keretek és az ergonomikus kialakítás segíti a gyors felépítést.

Biztonságos

Kompromisszummentes biztonság már az építés során. Jól átgondolt elemekből áll, így az építés közben is stabil a szerkezet, mely minimálisra csökkenti a munkavégzés közbeni balesetek lehetőségét.

Gazdaságos

Kevés alapelemből és kis munkaerő ráfordítással állítható össze, így az egyszerű és méretpontos elemek idő- és költségmegtakarítást jelentenek. A hosszú élettartam pedig biztosítja a befektetés megtérülését.

Extrém rugalmas

Átfogó elemkínálat minden helyzetre. Ráadásul minden más Layher termékkel jól kombinálható homlokzati állványrendszer.

Nagy teherbírású

Tartós és minőségi alapanyagokból, modern technológiával készül, így rendkívül nagy teherbírású rendszer.

Minden előírásnak megfelel

Minden építési területen alkalmazható, megfelel a magyar szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak (Német Építésügyi Hatóság engedélye: Z-8.1-16.2; Magyar nyelvű ÉMI bizonyítvány, TÜV: ISO 9001; 40 oldalas magyar nyelvű felépítési útmutató).

Tudjon meg többet az állványbérlésről, keresse értékesítő kollégáinkat!

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Fa Kálmán
Értékesítési vezető

kalman.fa@layher.hu
+36 20 217 2753

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Kővári Miklós
Értékesítő

Budapest és Nyugat-Magyarország

miklos.kovari@layher.hu
+36 30 242 4441

Layher_Blitz_BEM projekt_2

Tóth Roland
Értékesítő

Kelet-Magyarország

roland.toth@layher.hu
+36 30 346 8395

Mennyire költséges az állványzat bérlése?

Ha azt gondolja, hogy az állványbérlés költségei megterhelik cége költségvetését, ez nem így van, ha mellettünk dönt, és a Layher termékeivel dolgozik. 

Kérjen egyéni bérleti konstrukciót értékesítő kollégánktól, aki versenyképes árat kínál majd Önnek!

Mi a Layher-nél akkor is partnerei maradunk és együttműködünk Önnel, ha úgy dönt, hogy a bérleti időszak lejárta után megvásárolja az állványzatot. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy a korábbi kifizetések nagy része saját tőkeként kerül felhasználásra. Ennek eredményeképpen rövid idő alatt lehet az állványzat tulajdonosa.

Layher_Blitz_BEM projekt_2
Óbudai gázgyár

A bérelt állványzat valóban kiváló minőségű?

Itt a Layher-nél az ügyfeleink által bérelt állványok ugyanolyan magas minőséget és technológiai innovációt kínálnak, mint az új állványok. 

Mi a Layher-nél elkötelezettek vagyunk a ma használatos legmagasabb minőségű és legtartósabb állványok gyártása mellett. 

A legújabb kutatási-fejlesztési technológiákba és módszerekbe történő jelentős befektetések révén az állványozó ágazatban szerzett hírnevet méltán kiérdemeltük!

Teljes név(Kötelező)
Ajánlatkérés