Allround FW rendszer

Az új, Allround FW rendszer elemei nem csak teljesen beépíthetőek a korábbi Allround rendszerekbe, de ugyanakkor gazdaságos és gyors megoldást kínálnak nagy fesztávú munkaterületekhez, térállványokhoz, vagy alátámasztó- és felfüggesztett szerkezetekhez.

Az Allround FW rendszer gazdaságos megoldást kínál a nagy fesztávú áthidalások és a nagyobb teherbírásnak kitett szerkezetek esetében. A sztenderd méretek miatt a kifejezetten nagy teherbírásra tervezett új, moduláris szerkezetű termék is teljesen kompatibilis a korábbi Allround elemekkel. A meglévő szerkezethez csupán három kiegészítő elemre van szükség, melyek a szokásos csavarmentes technikával csatlakoznak: az Allround FW oszlopra, a robusztus Allround FW vízszintes gerendára és az állítható hosszúságú Allround FW átlós merevítőre. Az oldalsó merevítést a már jól bevált Allround elemek biztosítják.

Integrált FW rendszer függesztett állványzattal és tetővel/védőburkolattal

Integrált FW rendszer függesztett állványzattal és tetővel/védőburkolattal

Az Allround FW rendszer moduláris felépítésének köszönhetően nagy teherbírású szerkezetek építhetőek csekély súlyú elemekből, a legnehezebb FW elem is mindössze 17,5 kg. Ha daru nem áll rendelkezésre, az állványrendszer ebben az esetben is probléma nélkül felépíthető konzolosan is, mezőről, mezőre. Az egységes méreteknek köszönhetően bármelyik Allround termékkel kompatibilis és sokféleképpen lehet használni: nagy fesztávú munkaszintekhez, alátámasztó szerkezetekhez, áthidaló szerkezetekhez, speciális, tető feletti homlokzatokhoz, térállványokhoz, felfüggesztett szerkezetekhez, vagy  a hidak alatti javítási munkálatokhoz. Még közel 60m-es fesztávú ideiglenes tetőszerkezet is építhető belőle!

Előnyök az Ön számára:

  • A szerkezet felépítésének és a nagy teherbírású acélnak köszönhetően nagy teherbírásra alkalmas.
  • A könnyű, 17.5 kg-os alkotóelemek egyszerű használatot biztosítanak.
  • Gond nélkül integrálható a korábbi Allround rendszerekbe.
  • Számtalan alkalmazási lehetőség, áthidalások és konzolos tartók, valamint néhány kiegészítő elem használatával tetőszerkezeteknél is.

Alább egy videó egy megvalósult svédországi projektről:

Ajánlatkérés