TG 60 nehézállvány

Allround TG 60 nehézállvány

A tökéletes alátámasztó állvány

Allround TG 60 nehézállvány

A tökéletes alátámasztó állvány

Allround TG 60 nehézállvány

A tökéletes alátámasztó állvány

Allround TG 60 nehézállvány

A tökéletes alátámasztó állvány

Allround TG 60 nehézállvány

A tökéletes alátámasztó állvány

Allround TG 60 nehézállvány – tökéletes alátámasztó állvány

A Layher kifejezetten alátámasztó állványok építéséhez fejlesztette ki az Allround TG 60 alátámasztó állvány keretet. Az Allround rendszerhez tartozó, három különböző méretben elérhető kiegészítő komponens oszloponként hat tonna terhelés megtartására képes – és a beépített lyuktárcsáinak köszönhetően minden más Allround komponenssel teljesen kompatibilis.

A TG 60-as keret és a standard Allround elemek használatával felépített, rendkívül nagy terhelhetőségű szerkezetek összeállítása igen hatékony: gyors, mégis egyedi, és mindenekelőtt – az átgondolt szerelési sorrendnek köszönhetően – biztonságos.

Gyors és hatékony összeszerelés

A gyors összeszerelés és a sokoldalú használhatóság kivételesen kifizetődő beruházássá teszik az Allround TG 60 keretet. Az időmegtakarítás nem csak a könnyű, 18 kg alatti súlyú komponenseknek, hanem az alkatrészek alacsony számának is köszönhető.

Az összeszerelés körülbelül 30 százalékkal gyorsabb, mint a különálló oszlopokat és vízszintes rudakat alkalmazó hasonló szerkezetek esetében; ehhez társulnak az egyszerű és bevált ékfejekkel és az anyagában sajtolt csőtoldókkal megvalósított csatlakozástechnikák. Ezen kívül a tornyok a földön összeszerelhetők és daruval gyorsan a helyükre emelhetők.

Az állványrendszer használatával a tapasztalt állványépítők még tovább növelhetik az összeszerelés sebességét.

Az Allround TG 60 sokoldalú használhatóságához magas fokú hatékonysága is hozzájárul. A tornyok mezőhossza az alkalmazott Allround keresztgerendáknak megfelelően rugalmasan hozzáigazítható az aktuális terheléshez és a zsaluzattartó szerkezet raszterméretéhez – így is optimalizálva az anyaghasználatot és minimalizálva a szerelési időt.

A standard Allround anyagok használata feleslegessé teszi a csövekkel és bilincsekkel történő időigényes kimerevítést, illetve az egyedi tornyok tervezési előírások szerinti bemérését. A derékszögűség automatikusan létrejön.

Rendkívül biztonság állványozás

Hatékony összeszerelés – ugyanakkor teljes biztonság: az innovatív szerelési sorrendnek köszönhetően az építők mindig teljes körű oldalvédelemmel rendelkeznek, még olyan kiegészítő komponensek nélkül is, mint az ideiglenes szerelő korlátok.

Az 1,09 m-es standard padlózatok átmeneti vagy végleges munkaszintként való használata a szerelés és/vagy az azt követő munkák során, illetve a fellépést segítő szerkezet további kényelmet biztosítanak.

A felhasználóknak teljes körű műszaki dokumentációk állnak rendelkezésére. Így az anyagkövetelményekre vonatkozó táblázatok, a zsaluzattartó szerkezet méretezését megkönnyítő segédlet és az ellenőrzött statikai számítások, valamint a szerelési és használati útmutatók tovább fokozzák a biztonságot.

Maximális rugalmasság

Az Allround TG 60 alkalmazási lehetőségei az összes Allround elemmel való kompatibilitás miatt rendkívül rugalmasak. Minden szerkezet egyedileg hozzáalakítható az összetett épületgeometriákhoz is: a talaj egyenetlenségei esetén a magasság kiegyenlíthető, körbeépíthetők az akadályok, speciális perem- és sarokmegoldások alakíthatók ki, konzolos bővítmények hozhatók létre pl. közlekedési útvonalak céljára.

Az alátámasztó állvány beépítése meglevő Allround állványzatba, vagy magas tornyok meglevő standard Allround elemekhez való csatlakoztatása szintén ugyanúgy megvalósítható, mint a keretek többszörözése a terhelések koncentrálódása esetén. A könnyen felszerelhető görgőknek köszönhetően az egyes támasztóállvány-tornyok, de akár komplett támasztóállvány-szerkezetek is könnyen mozgathatók.

Layher TG 60 nehézállvány  – Alátámasztás

Nehézállvány építés támogatása

Layplan Classic és Layplan Cad

Állványzat építése során az idő és az anyag kulcsfontosságú tényezők. Annak érdekében, hogy mindkettőt a lehető leghatékonyabban ki tudjuk használni, a Layher megalkotta a LayPLAN SUITE integrált szoftvermegoldást. Számos szoftvercsomagot kínálunk a különböző igényekhez igazodva: LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD.

Alátámasztó nehézállvány vásárlás

Új építésű projektet, nagyobb építőipari- vagy ipari beruházást tervez?

Alátámasztó állvány, nagy teherbírás. A Layher TG60 nehézállvány maximális teherbírása 6 tonna. 

Kollégáink bármikor rendelkezésére állnak műszaki és értékesítési kérdésekben.

Fa Kálmán

Értékesítési vezető 
+36202172753
kalman.fa@layher.hu

Kővári Miklós

Értékesítő,
Budapest, Nyugat-Magyarország
+36302424441
miklos.kovari@layher.hu

Tóth Roland

Értékesítő,
Kelet-Magyarország
+36303468395
roland.toth@layher.hu

Layher Allround TG60 állvány árak

A különleges alátámasztó állvány építési feladatokra egyedi megoldások szükségesek. Erre a legjobb megoldás a Layher Allroud TG60 állványrendszer, hiszen rendkívüli teherbírása miatt a nagy terhek levezetése is rendkívül biztonságosan megoldható. 

Emellett gazdaságos megoldás: az összes Allround elemmel kompatibilis. Az állványrendszer precíz előre tervezésével jelentős többletköltségek takaríthatók meg, így jóval hatékonyabban tud állványozni.  Ezért minden egyes építési helyzetre egyedi árajánlatot készítünk.

Teljes név(Kötelező)
Ajánlatkérés